Bodovi lojalnosti

Bodovi lojalnosti

Kupovina proizvoda u online shopu Proteini.si (sa izuzetkom nekih akcijskih proizvoda) donosi vam određeni broj bodova lojalnosti koje možete unovčiti odmah prilikom sledeće kupovine i time umanjiti iznos kupovine.  Bodove lojalnosti možete skupljati kroz duže vrijeme jer se međusobno zbrajaju. Stanje vaših bodova lojalnosti je uvijek dostupno u rubrici „Moj profil“
1.jpg

Primjer 1: sa kupovinom proizvoda iznad (Ironmaxx 100% Whey Protein) dobijate 17 bodova lojalnosti.
2.jpg

Primjer 2: Proizvod iznad (Battery Whey Protein) je u akciji i zato ne donosi bodove lojalnosti.

Moj profil
U rubrici „Moj profil“ pod okvirom BODOVI LOJALNOSTI možete vidjeti vaše trenutno stanje sakupljenih bodova, ali i bodove koje vam mogu donijeti proizvodi koje trenutno imate u korpi, ako se odlučite za kupovinu. Kao zanimljivost smo dodali i iznos svih vaših do sada sakupljenih bodova lojalnosti.
3.jpgKorpa
Pogled u korpu će vam otkriti njen sadržaj, dodate proizvode, njihovu moguću veličinu, ukus ili drugi parametar, količinu, broj bodova lojalnosti koje vam mogu donijeti proizvodi koje trenutno imate u korpi, ako se odlučite za kupovinu, konačnu uštedu i iznos za plaćanje te trošak dostave.
4.png

Plaćanje sa bodovima
Tokom podnošenja online narudžbe, sistem će od vas tražiti način plaćanja nakon korištenja bodova lojalnosti. Možete koristiti sve trenutno akumulirane bodove lojalnosti na vašem korisničkom nalogu, nijedan ili samo dio njih (unesite bilo koji broj).
5.jpg


Potvrda narudžbe
6.jpg

Vrijednost pojedinačne kupovine možete sniziti za najviše 50% vrijednosti narudžbe (bez troškova dostave), dok će preostali bodovi i bodovi prikupljeni sa trenutnom kupovinom biti preneseni i dodati na vaš korisnički nalog.

Bodovi lojalnosti, preračunati u stvarnu vrijednost u eurima se odbijaju od iznosa kupovine koji ne uključuje troškove dostave.
U slučaju prekida narudžbe bodovi lojalnosti se brišu iz trenutne internet narudžbe, koja čeka na potvrdu. Bodovi, iskorišteni za sniženje iznosa plaćanja, se vraćaju cjelokupnom stanju.

Vrijednost 1 boda je 1 cent.