POSLEDNJE GLEDANO

BATTERY DETOX, 220g

BATTERY DETOX, 220g
BATTERY DETOX, 220g
BATTERY DETOX, 220g
BATTERY DETOX, 220g

BATTERY DETOX, 220g

0,0 / 5 0 komentara
 • Detox formula za podršku jetri i crijevima
 • Čisti vaše tijelo
 • Podstiče zdrav imuni sistem
 • Pomaže u održavanju zdrave tjelesne funkcije
 • Djeluje stimulišuće na nivo energije u tijelu
REDOVNA CIJENA21,99 €
BODOVI LOJALNOSTI44

KORISNICI KOJI SU KUPILI BATTERY DETOX, 220g SU TAKOĐE KUPILI...

4

NUTREND CARNITINE DRINK, 750ml

 • Obezbjeđuje tečnost i energiju
 • Ubrzava sagorijevanje masti
 • Poboljša tjelesnu koordinaciju i koncentraciju
 • Praktična upotreba
11 Ukusi
REDOVNA CIJENA1,79 €
dodaj u korpu DETALJI
Besplatna dostava
pri kupovini iznad 39,99 EUR
VIŠE OD 60% KUPACA NAPRAVI VIŠE OD JEDNE KUPOVINE
POTREBNO VAM JE VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU

Upoznajte proizvod detaljnije

OPIS

BATTERY DETOX je prehrambeni dodatak za potpunu dektoksikaciju tijela koja će vam pomoći da neutrališete toksine koji kruže u vašem tijelu. Sa prirodnim i učinkovitim komponentama, kao što su cink, sikavica, spirulina, klorela, ječmena i pšenična trava te posebna mješavina vlakana i prebiotika, će vam pomoći u procesu detoksikacije tijela.

KLJUČNI SASTOJCI

Cink je jedan od najkorisnijih minerala za izlučivanje toksina iz tjelesnih ćelija. Ponosi se moćnim antioksidacijskim djelovanjem jer uništava slobodne radikale u tijelu te pomaže kod odstranjivanja teških metala iz tijela.

Sikavica je jedno od najpoznatijih i najučinkovitijih sredstava za čišćenje jetre. Aktivna supstanca u sikavici se zove silimarin, a to je standardizirani ekstrakt sjemena sikavice te se već više od sto godina koristi kao sredstvo za olakšavanje problema sa jetrom. Sikavica takođe pomaže u  zaštititi jetre, štinjače i imunog sistema od negativnog uticaja zračenja jer predstavlja jednu od najboljih odbrana protiv negativnih posljedica zračenja.

Alge klorelaspirulina su snažan izvor hlorofila i minerala u tragovima. Hlorofil pomaže u čišćenju jetre jer na sebe veže toksine, a ujedno i povećava prenos kiseonika u ćelije. S tim reguliše proizvodnju energije u ćelijama te podstiče antioksidacijsko djelovanje u tijelu.

Klorela je posebno poznata po svojoj sposobnosti da se u tijelu povezuje sa teškim metalima, kao što su živa i aluminijum, a odstranjuje i ostale hemikalije i pesticide iz probavnog sistema.

Spirulina ima protivupalno djelovanje, podstiče imuni sistem te je odličan izvor hranjivih materija jer sadrži sve važnije aminokisjeline, vitamine B i minerale, kao što su gvožđe i mangan.

Pšenična ječmena trava pomažu u čišćenju jetre i učestvuju kod detoksikacije tijela, poboljšavaju nivo šećera u krvi te tako sprječavaju dijabetes. Uz to pomažu i kod mršavljenja jer sprječavaju napade gladi i povećavaju osjećaj sitosti.

Prebiotici su neprobavljivi sastojci vlakana koji odlično hrane dobre bakterije prisutne u debelom crijevu. Omogućavaju rast dobrih bakterija te poboljšavaju omjer u korist dobrih bakterija za koje se pokazalo da imaju neposredan utjicaj na naše zdravlje i dobro raspoloženje te blagonaklono djeluju na čitavo tijelo. Prebiotici se, za razliku od probiotika, u tijelu ne razgrađuju te na njih isto tako ne djeluju toplota ili bakterije. Korisni su u slučaju da patimo od hroničnih probavnih smetnji ili upalnih crijevnih bolesti. Zdravstvene koristi prebiotika uključuju i povećanu gustoću kostiju, jači imunološki sistem, bolji nadzor nad tjelesnom težinom i apetitom, bolje djelovanje crijeva te poboljšano mentalno zdravlje.

Prebiotici isto tako daju veći osjećaj sitosti, zato su korisni za ljude koji žele očuvati zdravu težinu, odnosno smršaviti. S tom namjerom se prebiotici uzimaju zajedno sa obrokom.

Dodavanje prehrambenog dodatka BATTERY DETOX u dnevnu rutinu je brzo i jednostavno. Mješavina je dostupna u dva različita ukusa te je zaslađena isključivo sa stevijom. Od njega možete jednostavno napraviti napitak, tako da prah pomiješate sa vodom ili ga dodate u neko drugo vama omiljeno piće ili smoothie te uživate u brojnim prednostima koje nudi BATTERY DETOX.

Product

HRANLJIVE VRIJEDNOSTI

OCJENE I KOMENTARI

 • NAJ KOMENTARI
 • SVI KOMENTARI